STANOVI

Unesite eleganciju i klasu u svoj dom pomoću BAUFIT PVC vrata i prozora. BAUFIT rješenja dizajnirana su za rješavanje svakodnevnih problema poput buke, prašine, zagađenja i prodiranja kišnice, istovremeno poboljšavajući ljepotu vašeg doma. Oni zadovoljavaju različite zahtjeve vašeg doma. Bilo da se radi o kliznim i pokrovnim prozorima za vaše dnevne sobe ili kuhinjskim prozorima i ventilatorima s predviđanjima za komarnike, sigurnosne grilje  i čišćenje izvana, BAUFIT zadovoljava potrebe i funkcionalno i estetski.

Prozori i vrata BAUFIT PVC zahtijevaju vrlo malo održavanja u odnosu na njihove drvene i aluminijske ugradbene dijelove. Također pružaju toplinsku izolaciju, čineći vas toplim zimi i hladnim ljeti.

BAUFIT razumije zahtjeve proizvođača i potrebe krajnjeg korisnika. Proizvodi, iako su cjenovno konkurentni, također su izrazito funkcionalni i korisni. Prozori, kada su tvornički završeni, s malim radnim snagama mogu se instalirati u završnim fazama izgradnje zgrada, što uzrokuje minimalne smetnje i oštećenja ostalih radova.

BAUFIT prozori dizajnirani su s ugrađenom fleksibilnošću gdje graditelj može pružiti osnovne opcije i krajnji korisnik mogu poboljšati opcije na temelju svojih zahtjeva, poput mrežaste mreže.

BAUFIT PVC prozori su stilski, čvrsti, dugotrajni i nude isplative opcije. Pa zašto se odlučiti za bilo šta drugo.