CO-EX

Prozori i vrata navlake CO-EX inovativna su i suvremena serija koja dodaje i klasu i snagu. Prozori se izrađuju pomoću 70 mm profila koekstrudiranih sa ojačanom CRP (kompozitnom ojačanom plastikom). Serija uključuje prozore i vrata koji se otvaraju prema unutra / prema van, kao i

Prozore koji se naginju I okreću.

Kompozitna ojačana plastika (u razvoju):

Kompozitna ojačana plastika ili CRP revolucionirat će PVC profile i BAUFIT u naprednim fazama stvaranja ovog proizvoda.

U tradicionalnim PVC prozorima, GI ojačanja nisu pričvršćena na uglovima, što čini uglove najslabijim dijelom na prozorima. CRP će zamijeniti upotrebu GI kao pojačanja s vlastitim kompozitom od drveta i plastike. CRP će biti zavaren zajedno sa profilom na uglovima, čineći uglove najjačim dijelom prozora. Štaviše, CRP će olakšati izradu prozora i eliminirat će i mogućnost ljudskih grešaka u proizvodnji.

 

Ključne prednosti:

  • Izuzetno moderan.
  • Dostupno u bijelim i drvenim laminatima.
  • Ušteda vremena izrade jer nema potrebe zasebno izrađivati ​​ojačanja.
  • Poboljšana čvrstoća ugla (pošto su spojevi prozora zavareni zajedno sa CRP ojačanjem) u poređenju s konvencionalnim PVC sistemom.
  • Bolja toplotna i zvučna izolacija zahvaljujući CRP (u poređenju sa čeličnim ojačanjima u konvencionalnom PVC sistemu). Toplinska i zvučna izolacija mogu se dodatno poboljšati dvostrukom / posebnom opcijom stakla.

Standardna veličina:

Prozori:

Vrata: