Hotels

Za putnike i goste, hotel je mnogo više od mjesta za prenoćiti. To je iskustvo. Bilo da je to odmaralište, luksuzni hotel ili skromni B&B, hotel nudi svojim gostima mjesto za opuštanje. Prozori i vrata BAUFIT-a PVC savršeni su za hotelsku sobu kao i osiguranje mirnog okruženja

uz istovremeno poboljšanje cjelokupnog izgleda hotelskog enterijera i eksterijera.

BAUFIT PVC Prozori su optimalno dizajnirani za potrebe hotelske industrije. Ne samo da su estetski veličanstveni i lako se održavaju, već pružaju i funkcionalne prednosti koje su potrebne u hotelskim sobama kao što su izolacija od zvuka, prašine, zagađenja i kiše.

Uz BAUFIT, veliki prozori na zid mogući su sa fiksnim i mogućnostima otvaranja. Pored toga, BAUFIT prozori mogu se

prilagoditi specijalnim staklima različite debljine od 5 mm (jedno staklo) do 24 mm (dvostruko staklo) radi poboljšanja toplotne izolacije i smanjenja potreba za klimatizacijom.

BAUFIT Prozore po prirodi njihove proizvodnje lako je održavati, osim toga prozori se mogu posebno dizajnirati za pristup jednostavnom vanjskom čišćenju smanjujući potrebu za periodičnim skelama / visećim platformama za čišćenje prozora na višim katovima. Iz sigurnosnih razloga mogu se dobiti posebne ručke koje se otvaraju s glavnim tipkama koje gostima ograničavaju pristup kritičnim mjestima.

Osim standardnih bijelih profila, na raspolaganju su i laminirani prozori koji su u toku s cjelokupnim dizajnom i arhitekturom hotela.