KANCELARIJE

U danu provedemo oko 8 do 10 sati u uredu, ponekad i duže. On je postao drugi dom mnogih od nas. Stoga, kao i kod kuće, uredu je potrebno mirno i zdravo okruženje, jer je to od vitalnog značaja za motivaciju, performanse i produktivnost.

Prozori i vrata BAUFIT PVC rješavaju ove probleme i pomažu u stvaranju mirnog i ugodnog okruženja na radnom mjestu. Omogućuju visoku toplinsku izolaciju koja blokira vanjsku toplinu i hladnoću, a također kontrolira troškove klimatizacije. Ne izgledaju samo sjajno; oni takođe sprečavaju buku (vanjsku i unutrašnju), sprečavaju zagađenje i sprečavaju prodiranje kišnice. Za razliku od drveta i aluminijuma, BAUFIT prozori su jednostavni za održavanje i ne hrđaju, ne blijede, ne prskaju se i ne trunu.

BAUFIT PVC prozori i vrata nude trajnu ljepotu i također su izdržljivi ostavljajući interijere vašeg ureda lijepim godinama koje dolaze. Adekvatne sigurnosne odredbe moguće su ovisno o specifičnim zahtjevima kupca. Od grilja i kaljenog stakla do općih i specifičnih zaključavanja – sve su opcije BAUFIT moguće.

I-60 Vanjsko otvaranje serija iz BAUFIT-a je pravo rješenje za urede. Ne samo za vanjske prozore i vrata, već i za unutarnje pregrade.